icon_radio

RÀDIO Primera Cita

BLOG

Primera cita – divendres 24 de març de 2017

En el vint-i-tresè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana on no hi hagut convidat i l’Antoni de febrer s’estrena com a disc-jockey reflexiu.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 17 de març de 2017

En el vint-i-dosè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana parlarem amb la Sandra Collado sobre vincles familiars, arrels i orígens. I de com ha canviat la vida en els darrers 15 anys.

 

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 10 de març de 2017

En el vint-i-unè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana parlarem amb Mireia Vadillo esportista que ens parlarà del món del culturisme femení, que ella pràctica i que defensa l’estil de vida.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 3 de març de 2017

En el vintè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana parlarem amb Lluís Soriano dissenyador d’Interiorisme sobre decoració, pressumptes zones verdes, de les diferents branques del disseny aplicades al nostre espai temps i a qui li preguntarem: És el feng shui una moda que vagi gran als occidentals? Es fa una vaga idea de qui era Jim Morrison l’adolescent que compra una samarreta dels The Doors?

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 24 de febrer de 2017

En el dinovè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens visita Ricard Bosc il·lustrador i llicenciat en Belles Arts amb qui parlarem sobre com creixa davant les adversitats amb un grau de positivisme. Podeu visitar el que fa a @Dibujos RicArt

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 17 de febrer de 2017

En el divuitè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens visita Lorena Mendoza amb qui hem parlat de la necessitat de qüestionar-nos  que es realment relatiu, així com relacions, criança i sistema educatiu.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 10 de febrer de 2017

En el dissetè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens visita l’Albert Gamez actor i artista multidisciplinari que ens expressa la seva visió de la vida i indaga en l’ importància de descobrir-nos a nosaltres mateixos i de treure’ns les pors que ens aturen.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 27 de gener de 2017

En el setze programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens visita Montse Pelfort que ens parla del seu punt de vista de la vida nòmada. On hi ha cases, perquè nosaltres som la casa on decidim anar.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 20 de gener de 2017

En el quinze programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens visita novament en Gerard Aguilera amb qui hem parlat sobre un succés esdevingut a la ciutat i les seves conseqüències.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 13 de gener de 2017

En el catorze programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. En el programa d’avui parlarem amb Pep Valls amb qui hem parlat d’urbanisme i la necessitat d’aixecar el cul de davant de l’ordinador.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada
Pàgines 1 de 3123