icon_radio

RÀDIO Primera Cita

BLOG

Primera cita – divendres 23 de juny de 2017

En el trenta tresè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana el Primera cita arriba al seu final. Durant 9 mesos, 33 programes i 35 convidats, hem conegut històries amb un rerefons social important. Hem rigut, hem plorat però sobretot hem descobert una Igualada imperfecta. Que lluita i remou consciències. En  aquest darrer programa, el convidat no és un altre que el presentador, i l’entrevistador en Jordi Cuadras, primer convidat i padrí del programa, que tanca així un cicle.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 16 de juny de 2017

En el trenta dosè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana hem rebut dos convidats de luxe, Lídia Huerta i Bernat Sánchez, per parlar de moda, estètica, compres, com veuen Igualada a nivell d’indumentària i sense perdre la part social o els valors humans. Un programa no apte per aquells que porten xandall!

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 9 de juny de 2017

En el trenta unè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana últim programa d’entrevistes amb els músics Jesús Gual i Yannick Corormines amb qui hem parlat de l’experiència del procés que va des de composar, produir i treure un disc al mercat.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – Divendres 02 de juny de 2017

En el trentè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens ha visitat Bernat Roca, professor d’història i filosofia, amb qui hem parlat sobre les mancances de l’actual sistema educatiu i de com es troba actualment la figura del professorat a les aules.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 26 de maig de 2017

En el vint-i-novè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens ha visitat Tino Zapata qui ens ha explicat com convertir l’optimisme en bandera, de les pors i dubtes de marxar lluny de casa i amb qui hem parlat sobre si hi ha racisme a Igualada.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 19 de maig de 2017

En el vint-i-novè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens ha visitat Mireia Guilella, comunicadora polifacètica. Amb ella hem parlat de la importància d’atrevir-se a fer les coses, doncs a vegades, atrevir-se és una bona oportunitat per a guanyar.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 12 de maig de 2017

En el vint-i-vuitè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens ha visitat la Grace Muñoz amb qui hem parlat de viatges que ens transformen la vida, de com convertir l’energia positiva en eix diari i sobretot en fer del riure medicina per un nivell vital òptim.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 05 de maig de 2017

En el vint-i-vuitè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens ha visitat la Mariona Camelia ballarina professional, coreògrafa, directora de l’Estudi de dansa Dell Arte. Que ens parlarà de la seva trajectòria i de la seva assignatura més recent: la maternitat.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 28 d’abril de 2017

En el vint-i-setè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana hem trobat a prescindir de convidat tornant a la figura de DjDefebrer el discjockey reflexiu.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 21 d’abril de 2017

En el vint-i-sisè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens han visitat en Nil Morist i en Xavi Mula dissenyadors gràfics que formen part de Gràfica Activa i ens parlaran del Projecte Refugi.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada
Pàgines 1 de 41234