icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

La Plataforma Feminista de l’Anoia convoca una jornada per difondre la vaga del 8 de març

L’entitat durà a terme aquest dissabte una jornada per donar a conèixer les mobilitzacions que es preparen de cara a la vaga feminista del 8 de març i a l’hora repassar el camí realitzat des de la creació de la plataforma. L’activitat es desenvoluparà al llarg del matí, al local social de La Cooperadora, i acabarà amb un dinar.

fetxa_radioIgualada

L’Escorxador és l’escenari, aquest divendres i demà, de la setena edició de la Fira de l’Ensenyament

En aquesta fira, promoguda pel departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada, es podran trobar una trentena d’universitats i escoles d’arreu de Catalunya, tant públiques com privades, que exposaran la seva oferta d’estudis superiors.

fetxa_radioIgualada

LA RESPOSTA del “Saps on és?” setmana del 20 al 23 de febrer

La RESPOSTA d’aquesta setmana és el Passeig de les Cabres. Molts encerts i lluita aferrissada entre els primers classificats. Aquí us deixem com queda la classificació general després d’aquesta setmana. Atenció perquè alguns de vosaltres ens heu alertat d’una errada a la classificació. Lídia Massana per error ha sumat 5 punts, i n’havia de sumar només 3. Queda feta la rectificació. Fins la setmana vinent.

I el guanyador dels premis de la setmana és SERGI LESAN

fetxa_radioIgualada

Lloll Bertran torna al Teatre Municipal l’Ateneu el 25 de febrer

El proper diumenge, 25 de febrer, a les 19h, Lloll Bertran presentarà al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada un espectacle de creació pròpia, El secret de la Lloll. En aquesta ocasió, l’actriu igualadina està acompanyada al piano per Isaac Fonoll i per l’actor Bernat Cot, presentant una aventura fantàstica amb cançons melòdiques, ritmes variats i molt d’humor.

fetxa_radioIgualada

Del 25 de febrer al 25 de març, 25a edició del Festival Internacional d’Orgue

Aquest diumenge, 25 de febrer, comença la 25a edició del Festival Internacional d’Orgue d’Igualada, que es desenvoluparà al llarg de cinc diumenges i finalitzarà el 25 de març. La direcció artística anirà a càrrec, també en aquesta ocasió, de l’igualadí Joan Paradell, organista titular de la Capella Musical Pontifícia del Vaticà. La presentació de les actuacions la farà, com també és habitual, Antoni Miranda.

fetxa_radioIgualada

Dissabte, visita al celler del Sindicat de Vinyaters

Dins dels actes del festival fotogràfic FineArt 2018, el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament ha programat una visita guiada i gratuïta al Celler de l’Antic Sindicat de Vinyaters d’Igualada, obra del reconegut arquitecte Cèsar Martinell.

fetxa_radioIgualada

2a PISTA del “Saps on és?” heu de contestar les dues preguntes

Amb aquesta imatge queda molt clar en quin indret s’ha fet la foto d’aquesta setmana. El Vicens Martin ens ha volgut ajudar amb les fotos posteriors, i ara pràcticament no hi ha dubtes. Recordeu que heu d’encertar l’indret ia la vegada dir-nos quants espais comentats diposa l’àudio guia de Ràdio Igualada www.igda.cat

Demà atents al sorteig setmanal… entreu a sorteig tots els que heu participat aquesta setmana.

fetxa_radioIgualada

A l’Anoia, un 41% de les persones majors de 59 anys s’han vacunat contra la grip

Durant els darrers mesos s’ha fet una intensa campanya d’informació per alertar la ciutadania sobre els riscos de la grip. Als centres de l’Institut Català de la Salut, a l’Anoia, la cobertura de vacunació als majors de 59 anys, ha estat del 41,06 %.

fetxa_radioIgualada

L’ordenança per prohibir el botellón i la venda nocturna d’alcohol s’aprova amb 20 vots favorables de 21

El ple municipal ha aprovat la modificació de l’ordenança de les persones, els béns i la tinença d’animals, en l’apartat de venda i consum d’alcohol a la via pública. Totes les formacions, tret de Decidim Igualada que es va abstenir, hi van votar favorablement.

fetxa_radioIgualada

Portes obertes de l’escola pública per al curs 2018-19

Les escoles i instituts públics d’Igualada duen a terme, a partir d’aquest cap de setmana, les jornades de portes obertes per a donar a conèixer la seva proposta educativa a tots aquells pares i mares que estiguin en fase d’elecció de centre escolar de cara al curs 2018-19. Aquest dissabte, d’11 a 13h, el primer centre a celebrar aquesta jornada serà l’Escola Ramon Castelltort.

fetxa_radioIgualada
Pàgines 1 de 51812345678910...203040...Ultima »