icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

Noves propostes del Cicle de Pell Sensible a Igualada

El cicle de música i paraules De Pell Sensible va néixer l’any 2014, impulsat pel departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, amb l’objectiu d’apropar la literatura i la poesia als màxims públics possibles. I és per això que utilitza la música com a camí d’un llenguatge universal. El cicle es desenvolupa des dels seus inicis en un espai singular, l’antiga adoberia de Cal Granotes, un espai acollidor on el record de la pell adobada afavoreix que les paraules hi penetrin.

fetxa_radioIgualada

Aquest divendres tots els busos urbans de la ciutat seran gratuïts

Aquest divendres, 22 de setembre, tots els busos urbans de la ciutat seran gratuïts. El transport públic és l’alternativa per als desplaçaments dins de la ciutat. Per viatger i respecte d’un cotxe particular, un autobús emet a l’atmosfera un 40% menys d’òxids de nitrogen, un 80% menys d’hidrocarburs, un 95% menys de CO i un 70% menys de CO2.  Aquesta és una activitat inclosa en la Setmana de la Mobilitat sostenible.

fetxa_radioIgualada

ERC clama, des d’Igualada, per una participació massiva el proper 1 d’octubre

No només per aconseguir la República Catalana també per fer fora Mariano Rajoy. Així ho ha assegurat el conseller de Justícia de la Generalitat, Carles Mundó, durant l’acte central dels republicans a l’Anoia, que s’ha fet aquest dijous al vespre, i que ha omplert el parc del Garcia Fossas de gom a gom.

fetxa_radioIgualada

LA RESPOSTA del “Saps on és?” setmana del 19 al 22 de setembre

La Resposta d’aquesta setmana és el carrer Sant Pere Sallavinera, entre el carrer Montmaneu i carrer Pujalt. Enhorabona a tots els participants. Ja podeu consultar la classifiació actualitzada. Aquest matí de divendres farem el sorteig dels regals entre TOTS els participants.

fetxa_radioIgualada

Joana Ortega, Marc Castells i Maria Senserrich, protagonitzaran l’acte central del PDeCAT, a Igualada, en defensa de l’1-O

L’exvicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega, serà aquest dissabte, a l’acte central del PDeCAT a l’Anoia previ al Referèndum de l’1 d’Octubre.

fetxa_radioIgualada

Milers de persones es concentren a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada en defensa de les institucions

Aquells anoiencs i igualadins que aquest dimecres no es van poder desplaçar a Barcelona es van concentrar a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada en un acte en defensa de les institucions catalanes assaltades per la Guàrdia Civil.

fetxa_radioIgualada

L’IBI baixarà 2 punts, a Igualada, al 2018, i les taxes pujaran un 1,9%

L’Ajuntament sotmetrà a aprovació en el ple municipal del proper dimarts la proposta de taxes i ordenances fiscals per a l’any vinent. Una de les principals mesures plantejades és la rebaixa en dos punts del tipus de gravamen de l’Impost de Béns Immobles (IBI), que passarà del 0,92% actual al 0,90%.

fetxa_radioIgualada

2a PISTA del “Saps on és?” setmana del 19 al 22 de setembre

Com a pista important us podem dir que el nom del carrer, o els noms del carrers on es troba aquesta plaça tenen noms de municipis de la comarca. El Vicens Martin ha fet la foto d’aquesta setmana a un lloc proper on va fer la de la setmana passada. Respostes a sapsones@gmail.com.

fetxa_radioIgualada

La setmana vinent comencen les obres de millora de l’accessibilitat de l’entrada del carrer Lecco de l’Hospital d’Igualada

Amb motiu de les obres de millora d’accessibilitat a l’Hospital d’Igualada, el centre informa que des del dia 25/09/17 fins el dia 01/10/17, l’accés per les escales del carrer Lecco quedarà restringit.

fetxa_radioIgualada

La 3a edició de l’Alzheimer Race supera el miler de participants

Aquesta cursa i caminada solidària va comptar amb 883 persones inscrites i més de 200 persones addicionals, que hi van participar adquirint la samarreta el mateix dia de la cursa, arribant així a un total de 1.101 participants. També van col·laborar en l’organització de l’esdeveniment una vuitantena de voluntaris.

fetxa_radioIgualada
Pàgines 1 de 46612345678910...203040...Ultima »