icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La fiscalia demana 45 anys de presó per al presumpte violador d’una noia a Igualada, la nit de la Castanyada

La Fiscalia demana 45 anys de presó per al jove acusat de la violació d’una menor d’edat l’1 de novembre del 2021, quan sortia d’una discoteca, al polígon d’Igualada, segons ha revelat l’ACN.

fetxa_radioIgualada

L’Igualada Rigat hi posa passió i èpica i es classifica per la ‘final four’ de la WS Europe Cup a la pista del Valdagno i a la tanda de penals

El partit va acabar 7 a 6, el que va suposar un empat a 8 al global de l’eliminatòria. Als penals, els igualadins van guanyar per 2 a 1.

fetxa_radioIgualada

El Monbus CB Igualada segueix aferrant-se a la zona alta de la Lliga EBA amb una victòria contra el Salt (

Els igualadins no van fer un bon partit, però van tornar a guanyar am un bon joc als darrers quarts.

fetxa_radioIgualada

El CF Igualada perd contra la Pirinaica (0-1) i segueix a la zona baixa de Primera Catalana

Els blaus es troben a un sol punt per damunt de la zona de descens.

fetxa_radioIgualada

Aquest dilluns es fa la cantata escolar que omplirà de colors Les Comes amb els alumnes de 4rt de primària d’Igualada

Aquest dilluns 18 de març, l’alumnat de 4t de primària de les escoles igualadines es trobarà de nou a la pista d’hoquei de les Comes, per dur a terme la vintena edició de la cantata escolar, que com cada any organitza el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada amb la col·laboració de l’Escola/Conservatori Municipal de Música i el suport de les escoles municipals d’Art i Teatre.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada organitza un Seminari obert a empreses i autònoms sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible

L’objectiu d’aquesta sessió és oferir una visió empresarial de l’Agenda 2030, i com els reptes globals suposen una oportunitat per a les empreses.

fetxa_radioIgualada

TICAnoia i la Unió Empresarial de l’Anoia organitzen el “Programa indústrIA” per explicar la transformació que tindrà la Intel•ligència Artificial als sectors econòmics del territori

Aquest programa es desenvoluparà, de forma itinerant, en 4 municipis diferents per tal d’acostar i aproximar aquesta nova realitat i paradigma a les empreses de la comarca.

fetxa_radioIgualada

Èxit de participació en la segona edició dels premis Eixarcolant que se celebraran el dia 24 de març al Museu de la Pell d’Igualada

En aquesta edició s’han presentat 20 projectes diferents, que supera els 18 de la primera entrega de premis de l’any passat.

fetxa_radioIgualada

El Monbus CB Igualada aspira a seguir acumulant victòries dissabte contra el Salt (18.30 h)

El conjunt igualadí ha guanyat els quatre darrers enfrotnaments que ha disputat.

fetxa_radioIgualada