icon_radio

RÀDIO Compareixença municipal

BLOG

Igualada acull des d’avui tot un seguit de propostes per sensibilitzar sobre l’assetjament escolar

L’Ajuntament d’Igualada i la Biblioteca Central, sota el lema “Stop, tu pots”, portaran a terme al llarg d’aquests mesos de gener i febrer diverses propostes per donar a conèixer què és l’assetjament infantil i juvenil i com actuar per fer-hi front.

fetxa_radioIgualada

L’Anoia suma forces per evitar el tancament de l’Oficina Liquidadora d’Igualada

Institucions i entitats socieconòmiques d’Igualada i la comarca han signat aquest dimecres un manifest en defensa d’aquest servei, que veu perillar la seva continuïtat a la ciutat amb el desplegament de la nova Agència Tributària Catalana. El document reclama que l’oficina liquidadora de la ciutat es transformi en una oficina de gestió integral, com a garantia de la prestació dels serveis als ciutadans.

fetxa_radioIgualada

Ràdio Igualada, Premi Ràdio Associació al millor Programa de Ràdio Local 2015 de Catalunya

L’emissora municipal ha aconseguit aquest reconeixement en el marc dels 16ens Premis Ràdio Associació pel programa especial sobre el núvol químic quwe va afectar a la ciutat d’Igualada el passat 12 de febrer de l’any passat.

fetxa_radioIgualada

Llista de CiU a Igualada: Miserachs (2) i Chacón (3) segueixen. Segura i Soteras més enllà de l’11è lloc

El cap de llista de CiU per les properes eleccions municipals tindrà de número 2 i 3 de la llista a dos dels pesos pesats de l’actual govern municipal. Josep Miserachs repeteix com a número 2 de la federació nacionalista, mentre que Àngels Chacón també continuarà ocupant un dels llocs preferents de la llista, el número 3.

fetxa_radioIgualada

Vols escoltar la compareixença setmanal del govern? Aquí tens l’audio

Durant la compareixença d’aquesta setmana s’han presentat el projecte del nou institut públic d’Igualada, el conveni entre el centre 4D Health i la Fundació FIDISP, la nova programació del teatre municipal l’Ateneu i el nou format d’inscripcions del programa d’activitats dels Equipaments Cívics Municipals.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El pressupost de l’Ajuntament d’Igualada per al 2015 serà de 46,4 milions d’euros

Sumant-hi les empreses municipals i els organismes autònoms que també depenen de l’Ajuntament aquesta xifra puja fins els 48’8 milions d’euros. Això suposa un increment de l’1% respecte l’actual exercici 2014. Segons el regidor d’Hisenda, Jordi Segura, es tracta d’un pressupost continuista i coherent amb la situació econòmica del consistori igualadí.

fetxa_radioIgualada

Si vols conèixer les línies mestres del pressupost de l’Ajuntament d’Igualada per al 2015 escolta avui la compareixença setmanal del govern

El regidor d’Hisenda, Jordi Segura, i el tinent d’alcalde d’Acció Social, Joan Torras, han presentat aquest dimecres, durant la compareixença setmanal del govern, el pressupost de l’Ajuntament d’Igualada per al 2015 i també les ordenances municipals.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Del 3 al 25 de novembre s’obre el termini per a optar a gestionar els nous horts urbans d’Igualada

Les persones o entitats interessades a esdevenir arrendataris dels nous horts urbans d’Igualada, situats a tocar del riu Anoia, podran presentar les seves candidatures a l’Ajuntament a partir del dilluns 3 de novembre. Els interessats hauran de formalitzar les seves inscripcions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana abans del dia 25 de novembre.

fetxa_radioIgualada