icon_radio

RÀDIO Igualada notícies concentrat

BLOG

Carme Forcadell assegura, a Igualada, que el nou govern català hauria de ser paritari

L’ex-presidenta del Parlament de Catalunya i actual Diputada d’ERC, Carme Forcadell, ha manifestat aquest divendres, durant un acte organitzat per ERC-Anoia en el marc del Dia Internacional de la Dona, que el nou govern de la Generalitat hauria tenir un nombre similar d’homes i dones.

fetxa_radioIgualada

Així serà l’accessibilitat de la Ronda Sud cap a la ciutat d’Igualada

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, acompanyat de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, ha presentat tres projectes per a millorar la mobilitat d’aquests municipis i la seva accessibilitat a la ronda sud d’Igualada. Així, aquestes actuacions permetran alliberar els nuclis d’aquestes poblacions i de Santa Margarida de Montbui de la circulació de pas d’uns 10.000 vehicles diaris.

fetxa_radioIgualada

El Teatre Municipal l’Ateneu s’omple en la presentació del documental “La Revolta de l’U”

Unes cinc-centes persones han assistit aquest dijous al vespre a la projecció d’aquest documental sobre el Referèndum de l’1 d’Octubre a l’Anoia i l’Alta Segarra. Al llarg d’uns 30 minuts “La Revolta de l’U” repassa com es va viure aquella històrica jornada a diferents municipis de la comarca.

fetxa_radioIgualada

2a PISTA del “Saps on és?” setmana del 26 al 29 de setembre

Vinga va! Com a pista us podem dir que el nom del carrer protagonista de la foto del Vicens Martin té nom de país de la UE. El carrer en concret està situat en un lloc molt proper a Ràdio Igualada. Les respostes a sapsones@gmail.com. I sobretot, pensa que si no optes a la classifiació general, només per participar ja entres en el sorteig de regals.

fetxa_radioIgualada

Igualada i comarca mostren el condol i el rebuig a l’atemptat de Barcelona

Les xarxes socials ha estat l’altaveu de la ciutat d’Igualada i de la comarca on s’hi han donat nombroses mostres de suport als familiars de les víctimes i la condemna unànime a l’atemptat de Barcelona

fetxa_radioIgualada

Actes de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena pel Dia Internacional de les Dones

Des de l’inici de la Revolució Industrial, àmplies capes de la població femenina dels sectors populars es van incorporar al treball assalariat. Aquesta incorporació no les va eximir, però, de continuar sent responsables de la cura de les persones del grup familiar ni de les activitats domèstiques.

fetxa_radioIgualada

El disseny i la indústria es trobaran de nou a la 2a edició d’IDEA, Igualada Disseny en Acció

Aquestes jornades, impulsades pel col·lectiu Disseny=Igualada, se celebraran els dies 6 i 7 d’octubre, en tres espais diferents: l’Escorxador, l’Adoberia Bella i el Campus Motor. L’objectiu d’IDEA és posar en contacte professionals de disseny amb diferents sectors industrials.

fetxa_radioIgualada

Atenció! La zona blava es torna a pagar des d’avui

Les zones blaves de la ciutat tornen a funcionar, a partir d’avui. Com és habitual, en els últims anys, durant el mes d’agost l’aparcament especificat queda lliure de pagament coincidint amb les vacances de molts igualadins i la baixada de la circulació de vehicles.

fetxa_radioIgualada

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha realitzat el Casal de Creació de Videojocs a càrrec de Jordi Solà, de Cubus Games

Del 4 al 8 de juliol, es va dur a terme a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps el Casal de Creació de Videojocs a càrrec de Jordi Solà, de Cubus Games. El Casal va comptar amb la presència de 22 participants, que van aprendre a construir pas a pas cada element que apareix en un videojoc, per finalment tenir-lo disponible per jugar i poder compartir-lo a la xarxa.

fetxa_radioIgualada

L’Igualada Calaf Grup començarà l’OK Lliga a les Comes contra el Lloret

Aquest dijous es va fer el sorteig de l’OK Lliga a Barcelona, i aquest ha fet que l’Igualada HC i el Lloret s’enfrontin en la primera jornada que es disputarà el 24 de setembre. El primer partit dels igualadins serà a les Comes. Pel que fa el primer partit fora de casa serà a la pista del CP Vilafranca.

fetxa_radioIgualada
Pàgines 1 de 21912345678910...203040...Ultima »