icon_radio

RÀDIO Igualada notícies concentrat

BLOG

El Teatre Municipal l’Ateneu s’omple en la presentació del documental “La Revolta de l’U”

Unes cinc-centes persones han assistit aquest dijous al vespre a la projecció d’aquest documental sobre el Referèndum de l’1 d’Octubre a l’Anoia i l’Alta Segarra. Al llarg d’uns 30 minuts “La Revolta de l’U” repassa com es va viure aquella històrica jornada a diferents municipis de la comarca.

fetxa_radioIgualada

2a PISTA del “Saps on és?” setmana del 26 al 29 de setembre

Vinga va! Com a pista us podem dir que el nom del carrer protagonista de la foto del Vicens Martin té nom de país de la UE. El carrer en concret està situat en un lloc molt proper a Ràdio Igualada. Les respostes a sapsones@gmail.com. I sobretot, pensa que si no optes a la classifiació general, només per participar ja entres en el sorteig de regals.

fetxa_radioIgualada

Igualada i comarca mostren el condol i el rebuig a l’atemptat de Barcelona

Les xarxes socials ha estat l’altaveu de la ciutat d’Igualada i de la comarca on s’hi han donat nombroses mostres de suport als familiars de les víctimes i la condemna unànime a l’atemptat de Barcelona

fetxa_radioIgualada

Actes de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena pel Dia Internacional de les Dones

Des de l’inici de la Revolució Industrial, àmplies capes de la població femenina dels sectors populars es van incorporar al treball assalariat. Aquesta incorporació no les va eximir, però, de continuar sent responsables de la cura de les persones del grup familiar ni de les activitats domèstiques.

fetxa_radioIgualada

El disseny i la indústria es trobaran de nou a la 2a edició d’IDEA, Igualada Disseny en Acció

Aquestes jornades, impulsades pel col·lectiu Disseny=Igualada, se celebraran els dies 6 i 7 d’octubre, en tres espais diferents: l’Escorxador, l’Adoberia Bella i el Campus Motor. L’objectiu d’IDEA és posar en contacte professionals de disseny amb diferents sectors industrials.

fetxa_radioIgualada

Atenció! La zona blava es torna a pagar des d’avui

Les zones blaves de la ciutat tornen a funcionar, a partir d’avui. Com és habitual, en els últims anys, durant el mes d’agost l’aparcament especificat queda lliure de pagament coincidint amb les vacances de molts igualadins i la baixada de la circulació de vehicles.

fetxa_radioIgualada

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha realitzat el Casal de Creació de Videojocs a càrrec de Jordi Solà, de Cubus Games

Del 4 al 8 de juliol, es va dur a terme a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps el Casal de Creació de Videojocs a càrrec de Jordi Solà, de Cubus Games. El Casal va comptar amb la presència de 22 participants, que van aprendre a construir pas a pas cada element que apareix en un videojoc, per finalment tenir-lo disponible per jugar i poder compartir-lo a la xarxa.

fetxa_radioIgualada

L’Igualada Calaf Grup començarà l’OK Lliga a les Comes contra el Lloret

Aquest dijous es va fer el sorteig de l’OK Lliga a Barcelona, i aquest ha fet que l’Igualada HC i el Lloret s’enfrontin en la primera jornada que es disputarà el 24 de setembre. El primer partit dels igualadins serà a les Comes. Pel que fa el primer partit fora de casa serà a la pista del CP Vilafranca.

fetxa_radioIgualada

5 atletes del CAI Petromiralles als Campionats d’Espanya absoluts de Gijón

Una bona representació d’atletes del club igualadí prendran part aquest dissabte i diumenge en els campionats d’Espanya que es disputaran al complex esportiu de Las Mestas, de Gijón.

fetxa_radioIgualada

La CUP critica el projecte del nou parc de l’Avinguda de Catalunya

Pedraza pregunta al govern si pensen inventar-se un bosc en aquesta zona, quan a pocs metres de l’avinguda Catalunya ja n’hi ha un de natural. El tinent d’alcalde, Jordi Pont, ha explicat que cada vegada hi ha la tendència de renaturalitzar alguns espais de la ciutat per fer-los més dignes i amables.

fetxa_radioIgualada
Pàgines 1 de 21912345678910...203040...Ultima »