icon_radio

RÀDIO Igualada notícies concentrat

BLOG

Actes de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena pel Dia Internacional de les Dones

Des de l’inici de la Revolució Industrial, àmplies capes de la població femenina dels sectors populars es van incorporar al treball assalariat. Aquesta incorporació no les va eximir, però, de continuar sent responsables de la cura de les persones del grup familiar ni de les activitats domèstiques.

fetxa_radioIgualada

El disseny i la indústria es trobaran de nou a la 2a edició d’IDEA, Igualada Disseny en Acció

Aquestes jornades, impulsades pel col·lectiu Disseny=Igualada, se celebraran els dies 6 i 7 d’octubre, en tres espais diferents: l’Escorxador, l’Adoberia Bella i el Campus Motor. L’objectiu d’IDEA és posar en contacte professionals de disseny amb diferents sectors industrials.

fetxa_radioIgualada

Atenció! La zona blava es torna a pagar des d’avui

Les zones blaves de la ciutat tornen a funcionar, a partir d’avui. Com és habitual, en els últims anys, durant el mes d’agost l’aparcament especificat queda lliure de pagament coincidint amb les vacances de molts igualadins i la baixada de la circulació de vehicles.

fetxa_radioIgualada

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha realitzat el Casal de Creació de Videojocs a càrrec de Jordi Solà, de Cubus Games

Del 4 al 8 de juliol, es va dur a terme a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps el Casal de Creació de Videojocs a càrrec de Jordi Solà, de Cubus Games. El Casal va comptar amb la presència de 22 participants, que van aprendre a construir pas a pas cada element que apareix en un videojoc, per finalment tenir-lo disponible per jugar i poder compartir-lo a la xarxa.

fetxa_radioIgualada

L’Igualada Calaf Grup començarà l’OK Lliga a les Comes contra el Lloret

Aquest dijous es va fer el sorteig de l’OK Lliga a Barcelona, i aquest ha fet que l’Igualada HC i el Lloret s’enfrontin en la primera jornada que es disputarà el 24 de setembre. El primer partit dels igualadins serà a les Comes. Pel que fa el primer partit fora de casa serà a la pista del CP Vilafranca.

fetxa_radioIgualada

5 atletes del CAI Petromiralles als Campionats d’Espanya absoluts de Gijón

Una bona representació d’atletes del club igualadí prendran part aquest dissabte i diumenge en els campionats d’Espanya que es disputaran al complex esportiu de Las Mestas, de Gijón.

fetxa_radioIgualada

La CUP critica el projecte del nou parc de l’Avinguda de Catalunya

Pedraza pregunta al govern si pensen inventar-se un bosc en aquesta zona, quan a pocs metres de l’avinguda Catalunya ja n’hi ha un de natural. El tinent d’alcalde, Jordi Pont, ha explicat que cada vegada hi ha la tendència de renaturalitzar alguns espais de la ciutat per fer-los més dignes i amables.

fetxa_radioIgualada

Després de passar el cap de setmana a Itàlia, els Moixiganguers preparen la diada de Cal Tabola

A banda de l’interessant sortida que han realitzat aquest cap de setmana a la ciutat agermanada de Lecco, on han realitzat la primera actuació de la colla en terres italianes, els morats tenen ja la mirada posada a la diada de Cal Tabola, que se celebrarà el dissabte 2 de juliol a les 17;30h de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

L’Anoia es queda sense diputades a Madrid

ERC i CDC havien apostat fort en les seves llistes per dues igualadines. Carolina Telechea (número 6 per ERC) i Àngels Chacón (número 7 per CDC) ambdues per la circumscripció de Barcelona. Amb els resultats del 26J cap de les dues aconsegueix l’escó al Congrés dels Diputats de Madrid.

fetxa_radioIgualada

El concert del cor Kaneland School Madrigal aconsegueix recaptar 700€ per Càritas

Segons han informat des de Càritas Arxiprestal Anoia-Segarra, aquest concert solidari, que es va dur a terme el passat dilluns 13 de juny, a la Basílica Santa Maria d’Igualada, va permetre recollir 706€. Aquests diners serviran per continuar desenvolupant des de l’entitat activitats adreçades a l’assistència, l’acompanyament  o la inserció sociolaboral de totes aquelles persones de la nostra comarca que víctimes de la desigualtat estan en risc d’exclusió social.

fetxa_radioIgualada
Pàgines 1 de 21812345678910...203040...Ultima »