icon_radio

RÀDIO Igualada capital concentrat

BLOG

El cap de l’oposició, Jordi Cuadras, es reuneix amb l’alcalde de Vilafranca per posar sobre la taula el tren gran, l’estació de l’AVE al Penedès i el bus com a reptes conjunts

El cap de l’oposició de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Cuadras, ha mantingut una jornada de treball amb l’alcalde de Vilafranca del Penedès Francisco Romero.

fetxa_radioIgualada

L’Hospital Universitari d’Igualada millora les prestacions del gestor de cues per donar més autonomia als usuaris en els tràmits burocràtics habituals

Aquests aparells, situats als accessos de l’hospital i que serveixen per gestionar la crida de pacients a les visites i proves, amplien ara les seves funcionalitats i, com a principal novetat, les persones ateses i els seus acompanyants podran gestionar els justificants de visita des del propi gestor.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada ha fet més de 200 accions en matèria d’accessibilitat en aquests últims cinc anys

La regidora d’Acció Social de l’Ajuntament d’Igualada i presidenta del Consell per l’Accessibilitat de la ciutat, Sandra De La Iglesia, acompanyada pel regidor de Mobilitat, Miquel Vives, han fet balanç de les accions dutes a terme per l’Ajuntament en matèria d’accessibilitat aquests últims anys per fer d’Igualada una ciutat encara més amable i integradora.

fetxa_radioIgualada

ERC Igualada considera que el carril bici Sud-Nord és un “bolet” que no funcionarà perquè s’ha fet sense visió conjunta de la mobilitat

Esquerra Igualada considera que el carril bici que s’ha fet al a ciutat, al carrer Balmes i carretera de Manresa, és un “bolet” que no respon a una visió conjunta de la mobilitat de la ciutat.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada retira prop de 200 arbres i en plantarà 414 en el Pla d’Arbrat 2023 – 2024

El Pla d’Arbrat anual es divideix en tres fases consecutives que són: fase de reconeixement de la salut de l’arbrat, fase de tala i poda i, finalment, fase de plantació.

fetxa_radioIgualada

Igualada es prepara per viure una nova edició de la Tradicional Fira de Reis

Aquest proper dissabte al matí el Passeig Verdaguer de la capital de l’Anoia tornarà a acollir la Fira de Reis.

fetxa_radioIgualada

L’atleta de Salomon Pol Makuri es prepara per ser el primer “finisher” amb diversitat funcional de la Oman Desert Marathon de 165 quilòmetres

L’atleta igualadí que pateix una hemiparèsia des de naixement s’ha marcat com a objectiu acabar aquesta cursa de 4 etapes pel desert d’Oman acompanyat del també atleta Albert Jorquera.

fetxa_radioIgualada

La CUP Anoia critica al govern de Junts i PSC “per augmentar en 80.000€ les despeses en sous dels càrrecs de confiança del Consell Comarcal de l’Anoia”

Les candidatures de la CUP Anoia han fet públic un posicionament crític davant de la modificació del nombre de càrrecs de confiança del Consell Comarcal de l’Anoia, que es va aprovar en el ple del passat novembre.

fetxa_radioIgualada

Infermeres de Catalunya convoquen a una vaga indefinida a totes les infermeres del sistema públic de salut de Catalunya que iniciarà el pròxim dimarts 12 de desembre

Després d’haver consultat a les afiliades i a un total de 3000 infermeres del territori català, el Consell Executiu d’Infermeres de Catalunya, atesa “la situació límit en què ens trobem les infermeres i els infermers que treballem al sistema públic de salut de Catalunya, hem decidit convocar una vaga indefinida que afecta a totes les infermeres que treballin als centres del sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT)”.

fetxa_radioIgualada

“Migracions internes a la ciutat d’Igualada” presentat per Laura Dolz guanyador del premi Igual’Art

El Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada ha atorgat a l’equip dirigit per la Laura Dolz, amb Jose Ferulli i Marc Càlichs, el premi de suport a projectes d’arts visuals Igual’Art 2023- 2024. La proposta documental de Dolz vol mostrar i resseguir l’experiència de la migració a partir d’un “arc narratiu” on sis testimonis narraran en primera persona, les seves experiències personals vinculades amb la migració, des de la dècada dels 60 del segle passat, fins el testimoni d’una migració recent.

fetxa_radioIgualada