30 atletes del CAI Petromiralles a la cursa de l’Espluga

Dissabte passat, 30 de Juliol a la tarda, es va dur a terme la 39ª edició de la Cursa Popular de l’Espluga, disputada sobre un recorregut mixte per les rodalies i interior de la vila tarragonina de l’Espluga de Francolí, passant entre altres paratges tarragonins pel Monestir de Poblet. Enguany la cursa es disputava novament sobre 2 distancies, de 5 i 15 km. respectivament, i va comptar amb una multitudinària participació, amb més de 600 participants globals, amb l’organització del Club Atl. Espluguí.

Hi van participar 30 corredors del C.A.Igualada Petromiralles, 15 en la prova dels 15 km., i 15 en els 5 km.. Va sobresortir, en els 5 km. el 20è lloc general d’Oriol Alonso amb  21’37”, el 5è lloc de Clara Brunet i el 6è de Marta Rey en femenines, amb 24’47”. En els 15 km., el 76è de Joaquin Grados, amb 1 h. 05’ 12”.

Es van imposar en els 15 km. els atletes del F.C. Barcelona Ibrahim Ezzaydouni i Marta Galimany en femenines,  18ª general.     Els guanyadors dels 5 km. foren Manuel Torres – Esp. Penedés –  i Noemí Aumedes -A.A. Xafatolls -, 13ª general.

Aquests foren els registres i ordre d’arribada dels 30 atletes del CAI Petromiralles classificats en la 39ª Cursa de l’Espluga: