icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’empresa Thunder Power podria estudiar el seu aterratge a Igualada amb una inversió milionària

El gegant asiàtic fabricant de vehicles elèctrics estaria plantejant obrir una nova planta a Igualada amb una inversió que rondaria els 80 milions d’euros i que suposaria la creació de 200 llocs de treball.

Segons l’ARA, l’alcalde d’Igualada hauria viatjat dimarts passat a Frankfurt

La notícia l’ha avançat aquesta setmana el diari ARA i segons el diari expliquen que a principi d’aquesta setmana s’hauria produït una trobada, coincidint amb el Saló de l’Automòbil de Frankfurt, entre la companyia, el govern de la Generalitat, l’Incasòl i dos alcaldes catalans; un d’ells seria el d’Igualada, Marc Castells, i l’altre el de Castellolí, Joan Serra.

Segons publica el diari ARA, “Les reunions per acabar de definir els termes d’aquesta inversió es van repetir al matí i a la tarda. Les parts volen materialitzar l’anunci al mes de març: la construcció d’un centre de R+D per desenvolupar la tecnologia dels nous models de la marca. Les instal·lacions implicaran una inversió inicial de 80 milions, la contractació de 200 persones i estaran operatives el 2018, segons va explicar la Generalitat. Aleshores, l’empresa també va fer públic que, en una segona fase, també tenia previst construir una planta de producció amb més de 1.000 treballadors (i 200 milions d’inversió inicial), per muntar i distribuir el seu futur cotxe a Europa.”

tornar_radioIgualada