icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Sant Jordi !!!!! Al llarg de tota la jornada d’avui la plaça de Cal Font és l’epicentre de la Diada de Sant Jordi a Igualada

L’espai de la plaça de Cal Font d’Igualada es converteix, aquest dimarts, en el centre neuràlgic de l’activitat de la Diada de Sant Jordi.

fetxa_radioIgualada

Tais Espanyol, Albert Rossell, Marta Cubí i David Panadés, protagonistes de la segona edició del pòdcast de Ràdio Igualada www.4Vides.cat

L’emissora municipal presenta per aquesta Diada de Sant Jordi la segona edició del pòdcast 4 Vides. La presentació de la segona temporada del projecte es farà amb un programa especial, a les 18:00h, des de l’estand que Ràdio Igualada tindrà a Cal Font.

fetxa_radioIgualada

Un grup de ginecòlegs de l’Hospital Universitari d’Igualada participa en un congrés estatal de ginecologia a Palma de Mallorca

Una destacada representació de l’equip de Ginecologia de del centre hospitalari igualadí, que és referent en matèria de ginecologia laparoscòpica, va participar fa uns dies al Congrés de la Secció d’Endoscòpia Ginecològica de la Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia (SEGO).

fetxa_radioIgualada

L’Automercat assoleix la venta de més d’un centenar de vehicles

La fira del vehicle d’ocasió, que es va fer aquest passat dissabte i diumenge a la ciutat d’Igualada, va tancar portes amb una excel·lent resultat de ventes.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada obre, fins el 25 d’abril, les inscripcions als comerços per participar a l’Igualada Slow Shopping del mes de maig

El departament de comerç de l’Ajuntament d’Igualada ha obert les inscripcions per a l’Igualada Slow Shopping, la campanya que busca fomentar el comerç local a través de l’esdeveniment Rec.0.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada obre la convocatòria dels premis excel•lència per a esportistes d’esports individuals

L’Ajuntament d’Igualada ha obert fins al 15 de maig la convocatòria dels Premis d’Excel·lència Esportiva pels esportistes d’esports individuals que hagin participat i obtingut bons resultats l’any 2023.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada amplia la parada de busos de davant l’Institut Joan Mercader

Aquest espai reservat per autobusos només s’utilitzarà en horari lectiu (dies laborables de 7.00h a 15.00h) i durant el període lectiu (de l’1 de setembre al 30 de juny).

fetxa_radioIgualada

Poble Actiu insta al govern “a aplicar mesures per fomentar l’ús del català en comerços de la ciutat i complir les normatives de política lingüística”

Poble Actiu ha demanat “al govern Castells que vetlli pel compliment de les normatives lingüístiques en els establiments comercials de la ciutat.

fetxa_radioIgualada

La Policia Local intercepta un conductor que havia xocat amb dos vehicles estacionats i que després va fugir del lloc dels fets

El dimecres a la tarda es va produir un xoc entre un camió i dos vehicles estacionats a la cantonada entre el Passeig Verdaguer i el carrer Lleida.

fetxa_radioIgualada

Aquest dissabte 20 d’abril, Torneig de Pàdel Contra el Càncer a les pistes de l’Infinit

L’Associació Contra el Càncer a Igualada i el Pàdel Infinit organitzen la segona edició d’aquest torneig amb l’objectiu de col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia.

fetxa_radioIgualada