EL CAI Petromiralles guanya la 1ª jornada del grup A del Campionat de Catalunya de Clubs

Els atletes dels equips absoluts  masculí i femení del C.A. Igualada Petromiralles van aconseguir el primer lloc del seu grup  en la primera jornada de lliga del Campionat de Catalunya  de clubs, disputada diumenge a les pistes de Les Basses de Lleida. Al Campionat de Catalunya, que es distribueix en 5 grups, hi participen 33 equips que competeixen en diferents pistes de Catalunya, encara que en realitat la competició es de tots contra tots, ja que els clubs assoleixen la puntuació final de la jornada en virtut de les marques assolides pels seus atletes.

En la competició del grup A que es va disputar diumenge a Lleida, el CAI es va imposar amb 25.835 punts a l’Avinent Manresa 2ns amb 25.415, al Lleida U.A., 3ers amb 23.503, al C.A. Tarragona, 4ts. amb 17.579, a l’Esportiu Penedès, 5è amb 15.295,  i al Dinami-k de Vilanova i la Geltrú, 6è amb 11.295 punts. La U.A. Montsià amb 10.876 p. i el C.A. Terres de l’Ebre amb 9.307, participen al Critèrium Català.

El CAI Petromiralles va assolir, a més, la millor puntuació per Taula Internacional de tots els grups del Campionat, per davant del F.C. Barcelona – 25.566 punts – de l’Avinent Manresa – 25.415 punts – , del Cornellà Atl. – 25.304 punts – i de l’A.A. Catalunya – 25.300 punts -, entre els 33 clubs participants.  Una bona posició inicial, de cara a poder assolir la classificació entre els vuit equips que tindran accés a disputar la final A del Campionat. La 2ª Jornada es durà a terme  a les pistes d’Amposta, el dissabte 22 d’Abril a la tarda.

Entre la brillant actuació global dels i les atletes anoiencs, cal destacar els doblets assolits  per Iván Zarco i Abdessamad Oukhelfen en els 5.000 m.ll., per Jordi Y. Matsuoka i  Aleix Marín en Salt de Llargada i per Santi Ramos i Eduard Fàbregas en Salt d’Alçada.  També va sobresortir el nou Rècord d’Igualada en Salt de Perxa fem. assolit per Cora Salas, amb 3,50 m.,  així com els primers llocs de Naima Ait Alibou en 800 m.ll., d’Adrià Bertran en Javelina,  i de Josep Martí en 5.000 m. marxa, entre altres grans classificacions i registres.