El CB Igualada derrota l’Andorra B (72-65) i es classifica per als 1/4 de final de la Lliga Catalana EBA

El Club Bàsquet Igualada va guanyar l’Andorra B per 7 punts de diferència (72 a 65) i s’ha classificat per als ¼ de final de la Lliga Catalana EBA. Els igualadins van sortir molt forts i van arribar al final del 1r quart amb un avantatge favorable de 8 punts. A partir d’aquí, l’Andorra va començar a retallar distàncies i va aconseguir avançar-se en el marcador. Al descans, l’Igualada perdia per dos punts de diferència. A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va tornar a posar-se per davant i va arribar a guanyar de 10 punts quan faltaven 4 minuts per acabar el partit. L’Andorra va tornar a escurçar la distància, però l’Igualada es va sobreposar fins arribar al 72 a 65 final. L’eliminatòria de ¼ de final de la Lliga Catalana EBA es jugarà el 12 d’octubre contra un rival encara per determinar.