El CB Igualada domina bona part del partit contra el Pardinyes però acaba perdent al tram final (62-69)

El Club Bàsquet Igualada va perdre a les Comes contra el Pardinyes de Lleida per 7 punts de diferència (62 a 69) en un partit que es va decidir al tram final.

Els igualadins no van estar gaire encertats en atac, un fet que els havia caracteritzat als darrers enfrontaments. Tot i així, dominaven al descans per 7 punts de diferència (37 a 30). A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va seguir per davant i al tercer període va aconseguir ampliar la distància fins a 11 punts a favor. De tota manera, a l’últim quart tot va canviar. El conjunt lleidatà va donar la volta al marcador i va acabar imposant-se pel 62 a 69 final. Malgrat aquesta derrota, els igualadins es mantenen a la zona alta de la Lliga EBA.

Aquest cap de setmana s’atura el campionat de lliga. El pròxim enfrontament del Club Bàsquet Igualada serà el dissabte de la setmana vinent contra el Sants.