El CB Igualada femení cau a la pista del CN Terrassa (69-67) després de dues pròrrogues

El Club Bàsquet Igualada femení va perdre a la pista del Club Natació Terrassa per 2 punts de diferència (69 a 67), després d’haver disputat dues pròrrogues.

El partit va ser molt anivellat durant tota l’estona i amb moltes alternances al marcador. Tot i així, al descans l’Igualada dominava per 8 punts de diferència, malgrat que a la segona part el conjunt terrassenc va reaccionar. Al final del temps reglamentari el marcador reflectia un resultat d’empat a 54. A partir d’aquí es van haver de disputar fins a dues pròrrogues que van deixar el partit amb el 69 a 67 final a favor del Club Natació Terrassa.

Aquest dissabte el Club Bàsquet Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Tarragona Bàsquet en un partit que començarà a les 17.30h.