El CB Igualada perd davant el Palma (79-89) en un final ajustat

El Club Bàsquet Igualada va perdre a les Comes contra el Palma Air Europa per 3 punts de diferència (79 a 82) en partit de la Lliga EBA. A la primera part, el conjunt igualadí va anar per darrere en el marcador amb 10 punts de diferència en contra. Tot i així, al descans el resultat es va escurçar fins a un ajustat 39 a 42 a favor del Palma. En el tercer període, el conjunt de la capital de l’Anoia es va posar per davant, amb diferències que superaven els 10 punts. Malgrat tot, a l’últim quart l’equip mallorquí va reduir la diferència i quan faltaven pocs minuts per acabar es va posar per davant. Els últims segons van ser emocionants, però els igualadins no van poder donar la volta al marcador i van acabar perdent per 79 a 82. Aquest dijous, el Club Bàsquet jugarà l’eliminatòria de ¼ de final de la Lliga Catalana EBA contra el Club Bàsquet Vic. El partit es jugarà a les Comes i començarà a les 12.30h. El guanyador aconseguirà una plaça per a la final four del 3 i 4 de febrer.

D’altra banda, el partit que el Club Bàsquet Igualada havia de disputar aquest proper cap de setmana a la pista del Mollet s’ha ajornat. L’enfrontament es jugarà el dimecres 25 d’octubre a les 22h.