El CB Igualada s’imposa al Castellbisbal (79-62) en un gran tram final

El Club Bàsquet Igualada va guanyar el Castellbisbal per 17 punts de diferència (79 a 62) tot i que el partit no es va decidir fins a l’últim quart.

El partit va ser molt estrebat durant molts estona i a la mitja part el resultat era d’empat a 33. A la represa, l’enfrontament va continuar igual, amb diferències mínimes i algunes alternances al marcador. Al final del tercer període, l’Igualada va obrir una escletxa i es va situar 9 punts per damunt. Tot i així, a l’inici de l’últim quart el Castellbisbal va tornar a entrar dintre del partit. Quan faltaven pocs minuts per acabar, els jugadors van estar molt encertats i van anar ampliant la diferència fins acabar amb el 79 a 62 final, 17 punts a favor.

Aquest diumenge, el Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Salt.