El CB Igualada s’imposa al Joventut (76-55) en un darrer període impecable en defensa

El Club Bàsquet Igualada femení va guanyar el Joventut de Badalona per 21 punts de diferència (76 a 55) en un darrer quart espectacular.

El conjunt igualadí va anar per davant durant tot el partit, malgrat que ho feia amb petits avantatges. Al descans guanyava per 11 punts, de manera que l’enfrontament encara no estava decidit. Al final del tercer període, la Penya va fer un bon bàsquet i va reduir la distància tan sols 3 punts. Ara bé, a l’últim quart l’equip de la capital de l’Anoia va estar impecable en defensa i va fer un parcial de 18 a 0, que va deixar el partit amb el 76 a 55 final, 21 punts de diferència. Amb aquesta victòria, el conjunt igualadí segueix en 3a posició al grup per evitar el descens de Copa Catalunya.

Aquest diumenge l’Igualada femení jugarà a la pista del Club Natació Terrassa en un partit que començarà a les 19.15h.