El CF Igualada empata contra el Vista Alegre (2-2) tot i posar-se dos cops per davant

El Club Futbol Igualada va empatar a 2 contra el Vista Alegre en un partit en què es va posar dues vegades per davant.

Els blaus es van topar amb un rival que va disposar de nombroses ocasions per marcar. Tot i així, Fran Arévalo va marcar l’1 a 0 als 20 minuts de la primera part. A més, poc després el porter igualadí Dani Lledó va aturar un penal i deixava viu a l’Igualada. Ara bé quan era a punt d’acabar la primera part, el Vista Alegre va fer l’empat a 1 amb un gol en pròpia porta de Juan Cano. A la represa, el conjunt de Castelldefels va disposar de força oportunitats per tornar a marcar, tot i que va ser Edgar Doblas qui va aconseguir el 2 a 1 per a l’Igualada. Malgrat tot, l’alegria va durar poc perquè al cap de 3 minuts el Vista Alegre va marcar l’empat a 2, un resultat que ja no es mouria més.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Viladecans.