El CF Igualada femení assoleix un empat treballat (2-2) contra l’Europa

El Club Futbol Igualada femení va empatar a 2 contra l’Europa, en un partit amb nombroses ocasions de perill. Les blaves van fer una gran primera part, malgrat que les barcelonines es van avançar als 12 minuts. Tot i així, les blaves no es van rendir i abans del descans Marina Salanova va aconseguir l’empat a 1. A la represa, l’Europa es va tornar a avançar amb el que significava l’1 a 2. De tota manera, l’Igualada no es va desesperar i quan faltaven 6 minuts per acabar Anna Bernadí va aconseguir el gol que significava l’empat a 2. A partir d’aquí, el marcador ja no es va moure més i el conjunt igualadí va sumar un punt que el situa a la zona mitjana de Segona Divisió. Aquest diumenge el Club Futbol Igualada femení jugarà al camp del Seagull.