El CF Igualada femení empata amb el Levante las Planas (1-1) i trenca una mala ratxa de derrotes

El Club Futbol Igualada femení va empatar a les Comes contra el Levante las Planas a 1 gol i ha trencat una mala ratxa de 6 derrotes consecutives.

Les blaves van dominar a l’inici de l’enfrontament i van tenir opcions per batre la porteria contrària. Tot i així, als 30 minuts, el Levante Las Planas van marcar el 0 a 1 en transformar un penal. L’equip de la capital de l’Anoia va quedar tocat per aquest gol en contra, però a la represa tot va canviar. Les jugadores igualadines van sortir molt convençudes a la segona meitat i es van plantar diverses vegades a la portera contrària. En una d’aquestes ocasions, Marina Salanova va fer l’empat a un, resultat que ja es mantindria fins al final.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans al campionat de Segona Divisió femenina. El pròxim partit de l’Igualada serà el 20 de gener al camp del Peña Ferranca de Barbastre.