El CF Igualada femení no pot contra el Barça B (0-3), el líder indiscutible del grup

El Club Futbol Igualada femení va perdre a les Comes contra el líder de Segona Divisió, el Barça B, per 0 a 3.

El conjunt igualadí es va enfrontar a un equip que només ha cedit un empat en les 9 jornades que ha disputat. Durant els primers minuts les blaves van plantar cara, però de seguida el Barça va pujar a l’atac. L’equip blaugrana va marcar el 0 a 1 als 26 minuts, un resultat que es va mantenir fins al descans. Als primers minuts de la segona part, el Barça va aconseguir el 0 a 2. Malgrat tot, les jugadores igualadines van tenir dues ocasions clares per retallar distàncies. Això sí, quan més bé jugava l’Igualada va arribar el 0 a 3, un gol que va deixar sentenciat l’enfrontament.

Ara, l’Igualada femení jugarà al camp del Pardinyes de Lleida. El partit es jugarà diumenge i començarà a les 16h.