El CF Igualada femení perd contra el Barça B (1-3), tot i començar marcant

El Club Futbol Igualada femení va perdre a les Comes contra el Barça B per 1 a 3, tot i que va començar marcant. A la primera meitat, les jugadores igualadines van fer mèrits per perforar la porteria contrària i van disposar d’ocasions per marcar. Als 15 minuts de la segona part, Mariona Marsal va aconseguir l’1 a 0, en culminar un gran contracop. Aquest resultat va esperonar les blaves, que van continuar lluitant, sense descuidar la defensa. De tota manera, al cap d’uns minuts el Barça va aprofitar tres jugades a pilota aturada per donar la volta al marcador i acabar imposant-se per 1 a 3. Aquest diumenge, l’equip igualadí visitarà el camp de l’AEM de Lleida. El partit començarà a les 12.30h.