El CF Igualada femení planta cara però acaba perdent al camp del Collerense (3-0)

El Club Futbol Igualada femení va perdre al camp del Collerense per 3 a 0, tot i que es va notar una millora en el joc.

Les blaves es van enfrontar a un equip que ara és 2n a la classificació de Segona Divisió. L’equip de la capital de l’Anoa va fer una bona primera part i al descans, el resultat es va mantenir amb empat a zero. Això sí, al primer minut de la segona meitat, el Collerense va aconseguir l’1 a 0. Malgrat tot, el conjunt igualadí va pujar a l’atac i va disposar de dues clares ocasions per marcar, però no van acabar entrant. Això ho va aprofitar l’equip mallorquí per marcar dos gols més que van deixar el marcador amb el 3 a 0 definitiu.

Aquest cap de setmana l’Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Levante las Planas, un equip de la zona baixa.