El CF Igualada femení reacciona a la 2a part i suma una gran victòria al camp de l’AEM (1-3)

El Club Futbol Igualada femení va guanyar al camp de l’AEM de Lleida per 1 a 3 ara és 8è a la classificació de Segona Divisió. Les jugadores igualadines van fer una mala primera part i van encaixar l’1 a 0 als 10 minuts. A partir d’aquí, l’equip lleidatà va disposar d’ocasions de perill i va ser a punt d’incrementar el marcador. Ara bé, quan faltava poc per arribar al descans, Mariona Marsal va aconseguir l’1 a 1, que donava esperances al conjunt de la capital de l’Anoia. A la represa, tot va canviar. L’Igualada va fer una segona part esplèndida i Mariona Marsal i novament Marina Salanova van marcar dos gols més que van deixar el resultat amb l’1 a 3 definitiu.Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà la visita a les Comes del Sabadell.