El CF Igualada femení s’imposa a l’Sporting de Maó (3-1) i certifica la permanència matemàtica a 2a Divisió

El Club Futbol Igualada femení va guanyar l’Sporting de Maó per 3 a 1 i ja ha assolit la permanència matemàtica a Segona Divisió.

Les blaves van fer un gran partit i als 15 minuts Marina Salanova va aconseguir l’1 a 0. Tot i així, quan era a punt d’arribar al descans l’equip menorquí va marcar l’empat a un. Semblava que aquest marcador podria ser un condicionant per a la segona meitat, però les jugadores igualadines es van mostrar molt concentrades. Així va ser que al primer minut de la represa Míriam Solias va aconseguir el 2 a 1, amb un llançament des de 30 metres. L’equip de la capital de l’Anoia va continuar amb la bona imatge i va arribar diverses vegades a la porteria contrària. Als darrers instants del partit, Marta Cubí va marcar el 3 a 1, un gol que deixava liquidat l’enfrontament.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Barça B, en un partit que començarà a les 11.30h.