El CF Igualada femení s’imposa al camp del Levante Las Planas (1-3)

El Club Futbol Igualada femení va aconseguir una gran victòria al camp del Levante Las Planas per 1 gol a 3. Les jugadores igualadines van sortir molt fortes i al minut 15 ja guanyaven per 0 a 2 amb gols de Marta Cubí i Mariona Marsal. De tota manera, el conjunt de Sant Joan Despí no es va rendir i va escurçar distàncies amb el que significava l’1 a 2. A la represa, les blaves no es van deixar intimidar i van marcar l’1 a 3, gràcies a un gol en pròpia porta. Amb aquest marcador el conjunt de la capital de l’Anoia va portar el control del partit i va acabar sumant 3 punts que el deixen a la zona mitjana de la classificació. Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans al campionat de Segona Divisió. El pròxim partit de l’Igualada femení serà d’aquí a dos dissabtes a les Comes contra la Peña Ferranca de Barbastre