El CF Igualada femení s’imposa al Sant Gabriel (2-1) i s’allunya del descens

El Club Futbol Igualada femení va guanyar el Sant Gabriel per 2 a 1 i es consolida en la 8a posició de Segona Divisió.

Les blaves es van avançar amb un gol de Jana Marimon als 26 minuts de la primera meitat. Les jugadores igualadines van disposar de diverses ocasions per incrementar el marcador, malgrat  que es va arribar al descans amb l’1 a 0. A la represa, el Sant Gabriel va reaccionar i va aconseguir l’empat a 1. Tot i així, aquest gol no va fer cap mal perquè, de seguida, Marina Salanova va marcar el 2 a 1, un resultat que ja es mantindria fins al final.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a Segona Divisió. El pròxim partit del Club Futbol Igualada femení serà el diumenge de la setmana vinent al camp de l’Europa.