El CF Igualada femení suma tres punts importants a la visita a Sant Andreu (0-2)

El Club Futbol Igualada femení va guanyar al camp del Sant Andreu per 0 a 2 i s’allunya de la zona de descens. Les jugadores igualadines van marcar molt d’hora gràcies a una rematada de Núria Miquel als 7 minuts. Tot i així, el Sant Andreu va anar agafant la iniciativa i va començar a arribar amb comoditat a la porteria igualadina. A l’inici de la segona part la jugadora de l’Igualada Mariona Marsal va marcar el 0 a 2, un gol que va donar la tranquil·litat que necessitava. Als últims minuts el Sant Andreu es va bolcar a la porteria contrària però els 3 punts se’n van anar a les Comes. Aquest diumenge el Club Futbol Igualada femení rebrà la visita de l’AEM de Lleida.