El CF Igualada guanya al camp del Suburense i ja és el nou líder

El Club Futbol Igualada va guanyar al camp del Suburense per 1 a 4 i s’ha col·locat líder de Primera Catalana empatat amb el Castelldefels. L’equip de Sitges va començar marcant als últims instants de la primera part. L’Igualada no es va rendir i Fran Arévalo va empatar un minut després. A la represa, el Suburense es va quedar amb un jugador menys per una expulsió per doble targeta groga. Aquest fet el va aprofitar l’Igualada, que es va bolcar a l’atac i Èric González va marcar l’1 a 2. El Suburense va dominar els últims minuts de partit, però els homes d’Edu Berrocal van aprofitar dues contres de Martí i Jonny per marcar dos gols més que van deixar el partit amb l’1 a 4 final. Diumenge vinent el Club Futbol Igualada tornarà a jugar a fora de casa, al camp de l’Amposta.