El CF Igualada guanya per la mínima la Unificació Bellvitge (1-0) tot i disposar de nombroses ocasions

El Club Futbol Igualada va guanyar la Unificació Bellvitge per 1 a 0 en partit de la catorzena jornada de Primera Catalana.

Els blaus van disposar de nombroses ocasions a la primera meitat, incloses dues pilotes que es van estavellar als pals de la porteria contrària. Malgrat tot, el resultat al descans es va mantenir amb empat a zero. A la represa, els igualadins van buscar el gol que desencallés el partit però la defensa rival es mostrava molt ben posicionada. Quan faltaven vint minuts per acabar, Martí Just va aconseguir l’1 a 0. L’equip de Bellvitge va pujar a l’atac, però l’Igualada va aconseguir que el marcador no es mogués i, a més, encara va tenir alguna oportunitat per ampliar el marcador. Al final, el resultat d’1 a 0 va donar 3 punts d’or a l’Igualada, que es manté al vuitè lloc de la classificació.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a Primera Catalana. El pròxim partit serà d’aquí a dos diumenges al camp del Vila-seca.