El CF Igualada no pot amb el Balaguer i cau per la mínima (0-1)

El Club Futbol Igualada va perdre a les Comes contra el Balaguer per 0 a 1 i ha baixat fins al 10è lloc a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van disposar de nombroses ocasions a la primera part però la defensa i el porter visitants les van desbaratar. Quan faltava un minut per arribar al descans, el Balaguer va aconseguir el 0 a 1 en aprofitar un contraatac. Als primers minuts de la segona meitat, l’àrbitre va expulsar l’entrenador de l’Igualada, Dani Gimeno, per haver increpat un jugador rival. A més, el conjunt igualadí ja no va disposar de tantes oportunitats per marcar el que va propiciar que el marcador acabés amb el 0 a 1 a favor del Balaguer.

Al matí es van presentar tots els equips del Club Futbol Igualada. Pel que al primer equip masculí, diumenge rebrà la visita del líder, el Martinenc.