El CF Igualada perd a Almacelles (3-0) tot i ser el dominador del partit

El Club Futbol Igualada va perdre al camp de l’Almacelles per 3 a 0, malgrat que va dominar durant tota la segona part.

Els blaus es van trobar amb un marcador advers de 2 a 0 quan tan sols s’havien disputat 20 minuts de la primera meitat. Els gols van arribar en dos contracops del conjunt lleidatà que van deixar glaçats els jugadors igualadins. Tot i així, l’equip de la capital de l’Anoia ho va seguir intentant i va disposar d’algunes ocasions que no van entrar. A la represa, els blaus van dominar durant tota l’estona, malgrat que els va faltar encert als últims metres. Quan ja era a punt d’acabar el partit, un altre contraatac de l’Almacelles va condemnar l’Igualada amb el que significava el 3 a 0 final.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Balaguer.

D’altra banda, el conjunt igualadí ha fitxat Carlos Novoa i Goran Ehsan, dos joves jugadors anoiencs que ja van debutar ahir contra l’Almacelles.