El CF Igualada signa un gran partit a Vilanova i s’endú una victòria brillant (1-2)

El Club Futbol Igualada va guanyar al camp del Vilanova Geltrú per 1 a 2 i comença a acostar-se a les posicions de tranquil·litat. Els blaus van fer un gran enfrontament i van disposar de diverses ocasions de perill a la primera meitat. Tot i així, el marcador es va mantenir amb empat a zero. Als 15 minuts de la represa, el Vilanova va aconseguir l’1 a 0, un gol que va els caure com un gerro d’aigua freda. Malgrat tot, els jugadors de l’Igualada van continuar treballant i 10 minuts més tard Eric González va aconseguir el gol de l’empat a 1. A partir d’aquí, els igualadins van seguir buscant la porteria contrària. Quan faltaven 8 minuts per acabar Eric va tornar a marcar amb el que significava  l’1 a 2, un resultat que ja seria definitiu. Aquest cap de setmana hi haurà jornada de descans a Primera Catalana. El pròxim partit serà el 5 de març contra l’Almacelles.