El CH Igualada, a les semifinals de la Copa Federació de 2a Catalana

El Club Handbol Igualada es va imposar a la pista del Gavà B per 28 a 29 i s’ha classificat per a les semifinals de la Copa Federació de 2a Catalana. El conjunt igualadí va fer un bon partit i es va posar per davant als primers minuts. De tota manera, l’enfrontament va arribar al descans amb empat a 14 gols. A la represa, el joc va ser molt anivellat amb diferències mínimes per part dels dos equips. A l’últim minut el marcador tornava a ser d’empat, aquest cop a 28. En la jugada següent l’equip de la capital de l’Anoia es va avançar amb el 28 a 29 i gràcies a la bona defensa i el porter va poder mantenir la victòria.Aquest cap de setmana es decidiran els altres 3 equips que es classificaran per a les semifinals.