El francès Nasser Bouhanni, guanyador de la 4a etapa de la Volta a Catalunya, amb final a Igualada

El ciclista francès, Nasser Bouhanni, va ser el guanyador de la 4a etapa de la Volta a Catalunya que va acabar ahir a Igualada. El corredor de l’equip Cofidis es va imposar amb un esprint final molt igualat on un gran grup capdavanter va arribar conjuntament a l’Avinguda de Barcelona, on es va instal·lar la línia d’arribada. Centenars de persones es van aplegar al llarg d’aquesta avinguda per animar els corredors que van creuar la meta als volts d’1/4 de 6 de la tarda.  Aquest divendres segueix la Volta a Catalunya, amb la cinquena etapa. La jornada començarà a la ciutat de Valls i el líder de la general continua sent el nord-americà Tejay Van Garderen.