RÀDIO Destacats

El Monbus goleja l’Alcoi en un dels partits més plàcids de la temporada (7-1)

El Monbus Igualada va golejar l’Alcoi per 7 gols a 1 en un partit plàcid per als homes de Francesc Monclús. El conjunt arlequinat  va portar el pes de la primera meitat. L’Alcoi també va disposar d’algunes opcions per marcar, entre elles dos penals. Ara bé, un gol de Ton Baliu i dos més de Sergi Pla van servir per arribar al descans amb un clar 3 a 0 . A la represa, l’Igualada va continuar prement  l’accelerador i en pocs minuts va incrementar el marcador fins a un contundent 6 a 0. L’Alcoi va aconseguir el gol de d’honor, però Nil Garreta va establir el 7 a 1 definitiu quan faltaven pocs segons per acabar. Aquest proper cap de setmana hi haurà jornada de descans per al Monbus Igualada perquè es disputa la Copa del Rei. El pròxim partit de l’Igualada serà el dimecres, 4 de març contra el Follonica de la Copa de la CERS.