RÀDIO Destacats

El Monbus Igualada, classificat per a 1/8 de final de la CERS tot i perdre a la pista del Turquel per 4 a 3

El Monbus Igualada s’ha classificat per disputar els vuitens de final de la Copa CERS tot i perdre per 4 gols a 3 a la pista del Turquel portuguès. El conjunt igualadí va fer valer el 6 a 0 de l’anada. L’equip portuguès va ser el primer en marcar quan només s’havien complert 2 minuts de la primer part. Sergi Pla va aconseguir empatar i trencar l’empenta que duien els jugadors anoiencs. Però aquest gol no va servir per apaivagar completament l’equip portuguès, perquè el Turquel es va situar amb un complicat 4 a 1, a la segona part. De tota manera l’Igualada va poder trencar el bon moment del  Turquel quan  Jassel Oller va aconseguir marcar dos gols molt seguits que van deixar el partit amb el 4 a 3 definitiu i el pas als vuitens de final de la Copa de la CERS. La pròxima eliminatòria serà contra el Trissino italià.