RÀDIO Igualada Capital(repetició)

El Monbus Igualada guanya a la pista de l’Alcoi (2-3) amb un gol a l’últim minut i ja és 4rt a l’OK Lliga

El Monbus Igualada va guanyar a la pista de l’Alcoi per 2 a 3 i ara s’ha situat en 4a posició a la classificació de l’OK Lliga. Ton Baliu va avançar els arlequinats amb un gol als últims minuts de la primera meitat. Els igualadins buscaven ampliar el marcador, però el conjunt alacantí va establir l’empat a 1 als segon minut de la represa. Met Molas va tornar a marcar, però novament l’Alcoi va tornar a empatar. L’empat a 2 gols es mantenia fins que Ton Baliu va aconseguir el 2 a 3 a l’últim minut que significava la victòria per al Monbus Igualada. Demà el conjunt arlequinat jugarà a la pista del Turquel la tornada de la primera eliminatòria de la Copa de la CERS a les 10 de la nit. A l’anada l’Igualada va guanyar per un clar 6 a 0.