El Montserrat perd a la Gornal (3-1), amb dos gols en contra als últims minuts

El Montserrat va perdre al camp de la Gornal per 3 a 1 amb dos gols en contra que van arribar als últims minuts. El partit es va posar molt bé per als igualadins, gràcies a un gol d’Adrián Perea al primer minut. Aquest resultat va donar molta moral als jugadors del Montserrat que a punt van ser d’incrementar el marcador. De tota manera, quan faltava un quart d’hora per arribar al descans, l’equip de la capital de l’Anoia es va marcar un gol en pròpia porta en una jugada aïllada que suposava l’empat a un. A la represa, el Montserrat va ser superior al rival i va buscar amb insistència el gol de la victòria,. Tot i així, als últims minuts la Gornal va aconseguir dos gols molt seguits que significaven el 3 a 1 i que van deixar l’equip igualadí glaçat. Amb aquesta derrota el Montserrat porta 3 partits seguits perdent i ha baixat fins al 12è lloc a la classificació de Segona Catalana. Aquest dissabte el Montserrat disputarà un partit vital a les Comes contra un rival directe, el Martorell.