El Montserrat s’imposa al camp de l’Espluguenc (2-3) amb un altre gol en temps afegit

El Montserrat va guanyar al camp de l’Espluguenc per 2 a 3, gràcies a un altre gol en temps afegit. Els jugadors igualadins van fer un bon partit i van començar marcant poc abans del descans amb un gol d’Òscar Pallarès que significava el 0 a 1. De tota manera, l’Espluguenc va pujar ràpidament a l’atac i va aconseguir donar la volta al marcador. Amb el 2 a 1 en contra el Montserrat es va veure obligat a buscar l’empat i Adrià Perea va marcar el 2 a 2 quan faltava un quart d’hora per acabar el partit. Al tram final, el conjunt de la capital de l’Anoia es va bolcar contra la porteria contrària i al minut 94 David Valle va fer el 2 a 3 que li donava tres punts vitals per mantenir la categoria. En aquests moments, el Montserrat és 6è per la cua a la classificació de Segona Catalana. Aquest dissabte el Montserrat rebrà a les Comes la visita de l’Atlètic Vilafranca. Foto: Twitter U.D. Montserrat