El Physic CB Igualada perd davant el Barberà (75-93), tot i que ja està matemàticament salvat

El Physic Club Bàsquet Igualada va perdre a les Comes contra el Barberà per 18 punts de diferència (75 a 93), tot i que ja ha aconseguit la permanència matemàtica a la Lliga EBA. El conjunt igualadí va començar guanyant i va arribar al final del primer període amb un avantatge d’un punt. Tot i així, el Barberà va canviar la dinàmica i al segon quart va aconseguir donar la volta al marcador. D’aquesta manera, l’Igualada va arribar al descans amb un marcador de 8 punts en contra. A la represa, la situació es va mantenir i els visitants van ampliar la distància i es van col·locar 15 punts per davant.. Tot i així, el conjunt de la capital de l’Anoia va reaccionar i es va situar només 8 punts per sota. De tota manera, el Barberà va reaccionar i es va acabar amb el 75 a 93 final. El pròxim partit de l’Igualada serà aquest divendres a la pista del Pardinyes Lleida