Els atletes del CAI col·laboren en una nova victòria de Catalunya al Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques

Els atletes del CAI Cora Salas, Marc Sánchez i Jordi Yoshinori Matsuoka van col·laborar perquè la Selecció Catalana es proclamés  Campiona d’Espanya per Federacions Autonòmiques.

Aquesta és la 8a vegada consecutiva que Catalunya assoleix la victòria en la classificació conjunta masculina i femenina. L’equip català es va imposar en sumar 497 punts i va acabar per davant d’Andalusia i Madrid. Cora Salas  va acabar 2a i, per tant, es va penjar la medalla de plata en el salt de llargada, amb 6 metres i 20 centímetres. Per la seva part, Marc Sànchez va acabar 5è en salt d’altura amb 2 metres i 5 centímetres. Finalment, Jordi Yoshinori Matsuoka, atleta de categoria promesa, va assolir el  6è  lloc en el salt de llargada, amb un millor intent de 7 metres i 11 centímetres.

El Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques es va disputar a Granollers hi van prendre part 14 seleccions.