Els atletes del CAI Guillem Carner i Anna Noguera, guanyadors a la Sant Silvestre de Vilanova del Camí (5 km)

Els corredors del Club Atlètic Igualada Guillem Carner I Anna Noguera van ser els guanyadors absoluts de la Cursa de Sant Silvestre de Vilanova del Camí en la distància de 5 quilòmetres.

Guillem Carner va ser el més ràpid en la cursa llarga, amb un registre de 15 minuts i 28 segons en una prova que es va decidir a l’esprint, Carner va arribar 2 segons abans que el segon classificat, l’atleta del CAI Triatló Albert Moreno. Per la seva part, en categoria femenina, Anna Noguera es va imposar amb un temps de 18 minuts i 19 segons.

Pel que fa a la cursa infantil dels 2,5 km, el guanyador masculí va ser Amanuel Royo, del Wolayta Power, mentre que la guanyadora femenina va ser Carla Bisbal, del Club Atlètic Igualada.

La prova va tenir un rècord de participació amb 792 atletes. D’aquests, 605 ho van fer en la cursa de