Els atletes del CAI Marc Sánchez, Cora Salas i Darío Sirerol, medalla de bronze al Campionat d’Espanya Promesa

Els atletes del Club Atlètic Igualada Marc Sánchez, Cora Salas i Darío Sirerol van aconseguir la medalla de bronze al Campionat d’Espanya Promesa. El club igualadí va prendre part al campionat estatal amb 9 atletes. Pel que fa a les medalles de bronze, Marc Sánchez va competir a la prova del salt d’altura i va fer un millor intent de 2 metres i 6 centímetres. Per la seva part, Cora Salas va prendre part al salt llargada amb una marca de 6 metres i 3 centímetres. Finalment, Darío Sirerol va acabar el triple salt amb un millor intent de 14 metres i 81 centímetres. Cal destacar també la 4a posició de Jordi Yoshinori Matsuoka en el salt de llargada i de Maria Abadal que va ser 5a a la final dels 100 metres tanques. D’altra banda, Aleix Marín va ser 6è al salt de llargada mentre que Jan Roca va acabar 8è a la final dels 400 metres tanques. Eduard Fàbregas va finalitzar 9è en el salt d’altura i Santi Ramos, 10è en el de llargada. El Campionat d’Espanya Promesa es va disputar a la localitat valenciana de Torrent.