Els atletes del CAI Roger Vila, Paula Blasco i M. Àngels Mestre brillen a la Milla Sagrada Família

El corredor del Club Atlètic Igualada Roger Vila es va proclamar campió de les 3 Milles de la Sagrada Família de Barcelona. L’atleta del CAI va arribar a la meta amb un registre de 17 minuts i 4 segons per recórrer els poc més de 5 quilòmetres de què constava la prova. Per la seva part la juvenil Paula Blasco va fer una gran cursa a la Milla Professional, tot i que encara és de categoria juvenil. Blasco va acabar en 12a posició per darrera d’atletes internacionals. La jove corredora igualadina va fer un registre de 5 minuts i 25 segons en una cursa d’1 quilòmetres i 600 metres. Finalment, cal destacar la victòria de Maria Àngels Mestre en la Cursa Amateur femenina, amb un temps de 5 minuts i 25 segons. La Milla de la Sagrada Família és una de les proves clàssiques de Barcelona amb més de 30 anys d’història.