Empat del Montserrat a Ciutat Cooperativa (3-3) amb un gol encaixat a l’últim minut

El Montserrat va empatar a 3 al camp del Ciutat Cooperativa després d’encaixar l’últim gol en temps afegit. El conjunt igualadí va fer un bon partit durant tota l’estona, malgrat que es va col·locar amb un 2 a 0 en contra a la mitja hora de la primera part. Tot i així, els jugadors no es van relaxar i abans del descans Adrián Garrido va aconseguir dues dianes que significaven l’empat a dos. A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va continuar lluitant de valent i Adrián Perea va fer el 2 a 3 que deixava l’enfrontament molt ben posicionat. Ara bé, quan es jugava el temps afegit el Ciutat Cooperativa va marcar el que suposava l’empat a 3, un marcador que ja seria definitiu. Ara el Montserrat ocupa l’11a posició a la classificació de Segona Catalana, 6 punts per damunt de les posicions de descens. D’altra banda, l’equip igualadí ha fitxat Jordi Maturana, un jugador que prové del Vilanova Geltrú i que dissabte ja va jugar alguns minuts. Aquest diumenge el Montserrat tornarà a jugar fora de casa, serà al camp del Sant Joan Despí, el 4rt classificat de Segona Catalana.