Èxit de Crossfit Igualada en els X-fire Championship

El passat cap de setmana 30 i 31 de juliol, es van dur a terme els X-fire Championship, una de les competicions mes exigents de CrossFit celebrada a la ciutat de Cerdanyola del Vallès. Després d’una fase classificatòria, Crossfit Igualada va prendre part tant a nivell individual com per equips.

Dissabte va ser el torn dels representants masculins del box, Eric Rodríguez i Xavier Gil, on van assolir una brillant 49ena i 58ena posició respectivament. La competició estava formada per 3 wods on l’Eric va ser guanyador del seu grup en el primer “heat” i en Xavi va aconseguir la segona posició del seu grup en el “heat” tres.Pel que fa la jornada de diumenge, va ser el moment dels equips igualadins, composats per 3 nois i 1 noia. La competició grupal estava formada per 2 wods i una final on es classificaven els 10 millors.

Crossfit Igualada 1 representat per Carles Figuerola, Marc Torras, Sergi Fucho i Elia Pascual, van realitzar una excel·lent actuació, assolint el pas a la final, i aixi, una magnífica 8a posició. Situant així el box igualadí en l’alt nivell crossfiter. D’altra banda Crossfit Igualada 2 format per Marc Llopart, Joan Almirall, Marc Altarriba i Verónica Rodríguez, van acabar en una fantàstica 28a posició dels 40 equips participants en el campionat.

D’aquesta forma queda finalitzada una gran temporada on Crossfit Igualada deixa petjada en el món del CrossFit.