Gran paper dels atletes del CAI al Campionat d’Espanya sub-23

El Club Atlètic Igualada acaba el Campionat d’Espanya sub-23 amb una primera posició, una medalla de plata i una altra de bronze.

Cal destacar la primera posició d’Abdessamad Oukhelfen, que no es va poder proclamar campió d’Espanya atès que és un atleta de nacionalitat marroquina. Oukhelfen va fer un registre de 14 minuts, 58 segons i 90 centèsimes a la cursa dels 5 mil metres llisos. Qui sí va acabar com a subcampió estatal va ser Jordi Yoshinori Matsuoka, que va acabar 2n al salt de llargada amb un millor intent de 7 metres i 70 centímetres. Finalment, Nora Taher va ser 3a al triple salt, després de fer una marca de 12 metres i 80 centímetres. En aquest campionat hi van prendre part 4 atletes més del CAI. Guillem Carner va ser 4t a la final dels 1.500 metres llisos, a només 13 centèsimes de la medalla de bronze. També hi van ser presents Jan Roca, que va acabar 6è a la final dels 400 metres tanques; Anna Asensi, 5a a les semifinals dels 200 metres llisos i Abdelhakim Hamid, 9è a les semifinals dels 1.500 metres llisos.

El Campionat d’Espanya sub-23 es va disputar a Sòria amb atletes nascuts entre els anys 1996 i 1998.