Greus incidents al Vila-seca-CFI després d’una agressió contra la banqueta igualadina

El partit entre el Vila-seca i el Club Futbol Igualada es va suspendre al minut 90 quan els igualadins guanyaven per 1 gol a 2.

El Club Futbol Igualada ha emès un comunicat a través de les xarxes socials on s’explica que un jugador no convocat del Vila-seca va agredir un assistent de la banqueta de l’Igualada. A partir d’aleshores, un gran nombre de seguidors de l’equip tarragoní va envair el camp i davant d’aquesta situació els igualadins es van intentar resguardar al vestidor. Tot i així, un dels afeccionats va aconseguir entrar-hi i allà es va produir una situació molt tensa. Posteriorment, els jugadors i el cos tècnic de l’Igualada van haver de ser escortats per membres  de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra fins a l’autocar. Tot i la presència de les forces de seguretat, la plantilla igualadina va ser increpada per un gran nombre de seguidors, i segons el club, alguns en visible estat d’embriaguesa. Ara, haurà de ser el Comitè de Competició qui dictamini si el partit es dona per finalitzat o cal jugar els minuts de descompte que falten.

Pel que fa al partit, l’Igualada va començar molt malament però va saber redreçar la situació i va acabar guanyant per 1-2, fins que es va suspendre el partit al minut 90.

Els blaus van encaixar el 0 a 1 als 3 minuts, un fet que va condicionar la primera meitat. A la represa, la decoració va canviar radicalment i l’Igualada va començar a dominar el partit. Als 10 minuts de la segona part, una centrada d’Eloi la va aprofitar Martí Just per empatar a 1. Els jugadors de la capital de l’Anoia van continuar esforçar-se en atac i quan faltaven 20 minuts per acabar, Eric González va aconseguir l’1 a 2, un resultat que es mantindria fins a la suspensió del partit, al minut 90. Aquest diumenge el Club Futbol Igualada rebrà la visita de la Rapitenca.