icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada Comerç endega un pla per reduir els residus als comerços d’alimentació i restaurants de la ciutat

Es tracta de la 2a Fase del “Pla Integral d’Estalvi, Eficiència i Sostenibilitat”, que es va iniciar l’any passat parant especial atenció en l’estalvi energètic, i que ara endega una nova etapa centrada, especialment, en prevenir la generació de residus i lluitar contra el malbaratament alimentari.  Entre les actuacions previstes destaquen, per exemple, la realització de tallers de cuina d’aprofitament, restaurants que serveixin aigua de l’aixeta o que els clients es puguin emportar el menjar sobrant en carmanyoles.

La presentació d’aquesta iniciativa d’Igualada Comerç s’ha fet en el marc de la Setmana del Comerç 2018. Una proposta que es fa a tots Catalunya amb l’objectiu de posar en valor la importància d’aquest sector. Precisament, en el marc d’aquesta Setmana del Comerç es realitzaran, a Igualada, aquest dimecres i dijous unes jornades, obertes a tots els interessats, sobre malbaratament alimentari i sobre com estalviar 1.000€ fent una compra sostenible.

tornar_radioIgualada