icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La CUP valora positivament l’entrada a l’Ajuntament, i veu la majoria absoluta de CiU com una dificultat per incidir en el proper govern

La formació valora positivament l’entrada amb força a l’Ajuntament amb dos regidors, Albert Mateu i Eva Pedraza, gràcies a 1.551 vots obtinguts en l’estrena electoral. Un suport que enforteix el seu projecte municipalista, que treballarà per a bastir un model alternatiu de ciutat. La CUP reitera precisament que la majoria absoluta de CiU és en gran part fruit de la manca d’oposició i d’una alternativa real durant el mandat de govern compartit amb ERC.

La número 2 de la CUP a Igualada, Eva Pedraza, ha explicat que estan molt satisfets dels resultats obtinguts en les passades eleccions del 24 de maig. Pedraza, però, reconeix que la majoria absoluta de CiU posarà en serioses dificultats el fet que la Candidatura d’unitat popular pugui desenvolupar les propostes que duien en el programa electoral.

La CUP mantindrà l’objectiu de fiscalitzar l’acció de govern, de guanyar transparència i obrir el debat públic -apropar les decisions del ple al carrer i traslladar la veu del carrer a l’Ajuntament-, Eva Pedraza, explica com treballaran en assemblea. Des de la CUP consideren que estan preparats per fer una oposició seriosa i contundent contra aquelles accions del govern que vegin poc clares o que considerin que no beneficien la ciutat.

La CUP lamenta que quatre de cada deu igualadins no han votat i que la participació ha sigut inferior o molt propera al 50% en alguns barris. D’altra banda, felicita a les entitats i moviments per a la cohesió social de la ciutat que han ajudat a expulsar de l’Ajuntament la representació racista.

Entrevista EVA PEDRAZA

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada